Concurs Pestmaster

Posted by on February 26, 2014 in Noutati | 0 comments

Concurs Pestmaster

Pestmaster te provoaca si in 2014 la un concurs cu premii interesante, premii pe alese. Pentru inscriere ai de urmat 2 pasi simpli:

– dai like paginii oficiale Pestmaster Romania (link aici)

– dai share pozei de concurs “Premii Pestmaster pe alese”

Se acorda 5 premii, la alegere! Astfel, lista cu toti participantii se va introduce in sistemul random.org, iar primele 5 nume ce vor rezulta in urma extragerii vor fi castigatorii concursului. Acestia isi vor putea alege UN SINGUR PREMIU, din urmatoarea lista:

– 1 aparat Pestmaster Super Dog Chaser: dispozitiv portabil cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi;

– 1 aparat Pestmaster Dual Attack: aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si insectelor (uz casnic);

– 1 aparat Pestmaster IK6: dispozitiv electronic cu lampa UV pentru atragerea si distrugerea insectelor zburatoare precum tantari, muste, molii, fluturi de noapte, viespi;

– 2 aparate Pestmaster AG625: aparate cu vibratii pentru alungarea cartitelor, dihorilor si altor rozatoare de camp;

– 2 aparate Pestmaster AG230: aparat cu unde electromagnetice impotriva soarecilor si gandacilor, ce va protejeaza casa si va indeparteaza daunatorii din pereti.

 

Pentru a evita inscrieri false de pe conturi multiple, numele contului de Facebook ce a dat LIKE & SHARE trebuie sa corespunda cu numele persoanei ce va ridica premiul (se va solicita copie dupa CI in vederea intocmirii actelor de transport!)

Concursul dureaza pana la 1 Aprilie, urmand ca la aceasta data sa publicam lista persoanelor castigatoare.

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare, folositi formularul din pagina de contact pentru a lua legatura cu un membru al echipei Pestmaster sau sunati la numerele de telefon afisate.

 

Echipa Pestmaster Romania.

premii gratuite

UPDATE: Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt Cerasela Panciu, Gheorghe Apostol, Hristea Maria, Floarea Tomescu, Caniceanu Danilea. Multumim tuturor participantilor pentru interesul acordat si felicitari castigatorilor. Cat de curand, vom reveni cu un nou concurs marca Pestmaster, cu premii atractive si utile. Dati-ne un LIKE pe Facebook si ramaneti la curent cu noutatile noastre.

concurs cu premii