Despre noi

Cine suntem?

Pestmaster este o companie cu capital privat romanesc, ce are ca scop dezvoltarea si perfectionarea produselor destinate protectiei omului impotriva daunatorilor de orice fel.

 

Cu ce ne ocupam?

Gama pe care compania AGAN TRUST o produce sub marca inregistrata PESTMASTER include aparate cu ultrasunete, aparate cu unde electromagnetice, raticide si insecticide destinate profilaxiei uman veterinare.

Produsele din gama raticide, insecticide si dezinfectanti sunt produse la fabrica din Romania. Aparatele electronice, pentru o mai buna eficientizare a costurilor, sunt produse in Hong Kong sau Taiwan. Tehnologia folosita in producerea aparatelor este rodul cercetarilor efectuate de laboratoare de prestigiu din Germania si Marea Britanie, pe animale de laborator. Tehnologiile implicate sunt ecologice, sigure si nu sunt nocive pentru mediu si oameni.

Toate produsele noastre intrunesc standardele, conditiile si prevederile legislatiilor romane, si pot fi comercializate si in state cu legi similare ca ale noastre.

 

Ce ne recomanda?

In primul rand, profesionalismul. Suntem orientati pe client si pe distribuitori. Suntem motivati, flexibili si atenti la cerintele pietei. Suntem o echipa dinamica, ce isi ia munca in serios, iubeste spiritul competitiei, si vrea tot timpul pozitia fruntasa.

 

Oferim calitate?

Calitatea este primordiala in compania noastra. Nu ne place sa lucram cu jumatati de masura, sau sa facem compromisuri in ceea ce producem. Inspectia finala a aparatelor noastre produse in Hong Kong sau Taiwan se face la birourile noastre din Bucuresti. Deasemenea, standardele fabricii sunt deasemenea ridicate, un inspector de calitate asigurand in permanenta produsele ce ies pe poarta. Efectuam teste de laborator periodice pe loturile de produse pe care le producem, pentru a ne asigura ca produsul finit este conform cerintelor si standardelor pe care noi insine ni le-am impus.

Toate produsele electronice prezinta certificate de garantie.

 

Date identificare firma:

S.C. AGAN TRUST S.R.L. | CUI RO23231551 | J52/82/2008 | BRD ACADEMIEI

Sediu social: com. Mosteni, nr. 55, jud. Giurgiu

Birouri: blvd. Ghencea, nr. 158, S6, Bucuresti | Tel/Fax: 021.746.00.06